Сигурни ли сте, че почиствате правилно прозорците си?

Може би и до ден днешен сте принадлежали на всеки, който е смятал, че най-добрата тактика е да почиствате прозорците с вестници … И все пак, не е така!

Основната грешка, която повечето домакини правят е, че започват да почистват прозорците със слънце … Ние почистваме прозорците само когато е облачно! Работата става по-лесна, тъй като виждате много по-добре какво правите. Слънцето има способността директно да изпарява течния почистващ препарат, като същевременно оставя белези!

Втората основна грешка на повечето е, че не прашат кадрите! Пропускайки тази стъпка, всяка течност, която попадне върху тях, ще създаде още повече мръсотия. Винаги започвате с прашене и избърсване на прозорците и след това почистване на прозорците.

Трета грешка е количеството перилен препарат! Дори ако почиствате прозорците си с оцет, научете се да пръскате доста голямо количество от него по прозорците. Не го пропускайте! Необходимо е достатъчно количество почистващ препарат, за да се отстрани мръсотията и прозорците ви да се почистват перфектно!

И накрая, материалът, с който почиствате прозорците си е важен! Някои се кълнат, че с вестници прозорците ви се почистват по-добре. Предпочитате да го направите с кърпа от микрофибър. Тези кърпи са супер абсорбиращи, лесни за измиване и оставят глазираните ви глазури.

Recent Posts
Свържете се с нас

В момента не сме наоколо. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Start typing and press Enter to search