Луксозната триетажна вила на Ева Лонгория

Ева Лонгория няма нужда от препоръки: тя влезе в домовете ни чрез ролята си на Габриел Солис в добре познатия сериал „Отчаяни домакини“.

Разбира се, къщата, която действително е пребивавала през всички тези години, не прилича на тази от серията. Разположена в Холивуд Хилс, тя е луксозна триетажна вила. Въпреки това, известната актриса наскоро реши да я продаде за 3 795 000 долара

Имотът с площ 800кв.м се намира в квартала на Холивуд Дел. Той има 6 спални, 9 бани и е закупен от Лонгория през 2006 г. за 3,6 милиона долара, сума не значително по-малка от продадената.

Къщата е декорирана в минимални линии и неутрални нюанси, като същевременно създава красиви контрасти с дървения елемент в много части на дома. Внушителната кухня осигурява достатъчно пространство благодарение на голямата пейка със синя основа и мраморен плот.

Вилата разполага с 5 стаи за гости със собствени бани. Големият майсторски апартамент включва камина и 2 много големи гардероби.

Стените във всички части на къщата не се оставят неизползвани. Големи произведения на изкуството красят равномерно повечето области на дома.

Извън вилата има прекрасен басейн с зона за отдих и барбекю, а голямата и плътна ограда издържа на необезпокояваната гледка.

Вижте впечатляващите снимки:

Recent Posts
Свържете се с нас

В момента не сме наоколо. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Start typing and press Enter to search