Как да почиствате малки постелки лесно и бързо!

Големите и ненатрапчиви килими могат да се почистват по един начин: с помощта на прахосмукачка. За да почистите малките постелки обаче имате много други практически възможности.

Малките рогозки, които можете да имате в кухнята, коридора и банята, непрекъснато пълнят вашата собствена коса, трохи и коса от вашите домашни любимци.

Започнете с вакуумиране на изтривалки. След това обърнете килима с главата надолу и го избършете отново. Повдигайки килима от пода, ще откриете, че други боклуци, които са залепени в предната част на вашия килим, са паднали. Избършете го и тогава постелката е готова.

Ако имате тераса, на която можете да разклатите килими, разклатете килимите си и ги ударете със специален инструмент за тази цел.

Накрая, изсипете малко сода върху постелката и оставете да действа няколко минути. Тъй като малките рогозки, ние ги използваме повече на места, които отидем твърде далеч, содата ще попадне във влакната и след това ще ги бастира веднъж. Веднага ще видите разлика във външния му вид и във всички миризми, които могат да излязат от постелката.

Recent Posts
Свържете се с нас

В момента не сме наоколо. Но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас, веднага.

Start typing and press Enter to search